1.DIV: Odense FC klar med trænerteamet

Foto: Odense Floorball Club

Odense Floorball Club der spiller i herrernes 1.div vest. har fået styr på trænerteamet til den kommende sæson. Det blivet et gensyn med træneren der de seneste seks år har stået i spidsen for mandskabet i det fynske, han får dog i denne sæson hjælp fra to assistent trænere.

Det nye trænerteam får sit at se til, da holdet i den netop overståede sæson tabte flere kampe end de vandt. Nedenfor finder du pressemeddelelsen fra Odense FC:

LÆS MERE: God lir: Odense FC afvikler kamp virtuelt

Vi kan nu præsentere trænerteamet for den kommende sæson for vores herrehold. Jeppe ”Jeppa” Andreasen fortsætter som spillende Head Coach. Mens Thomas Haugaard og Jeppe Nygaard tiltræder som spillende assistenttrænere. Jeppa har været træner for herreholdet siden klubben fik herrehold, for 6 år siden. Han er fra Benløse, hvor han også har trænet alt fra U-11 til U-17 drengene. Han er for nyligt blevet træner for det nyopstartede U-18 Landshold.

Thomas har tidligere været træner for damerne i et par sæsoner, og har ellers erfaring, som ungdomstræner i ishockey. Det er hans første sæson som en del af trænersetuppet på herresiden. Jeppe Nygaard er klubbens mest scorende spiller, og udover et enkelt MBC turnering(Marselisborg Cup.red) er han uden tidligere trænererfaring. Han er anfører på 1. holdet.

På 2. holdet forsætter Larz, som spillende holdleder. Vi ser frem til en spændene sæson, og ønsker alle en god påske!