1.DIV: Rungsted er stukket af i Øst-rækken

Foto: Rungsted-Hørsholm FK

Rungsted-Hørsholm FK har spillet tre kampe og vundet alle tre, derfor ligger holdet på en klar førsteplads med ni points. Rungsted satser som det eneste hold i rækken mod ligaspil inden for en overskuelig fremtid, og derfor var det også forventet at holdet ville kæmpe med i toppen af rækken.

Rungsted har blandt andet slået de sidste par års vindere af Øst-rækken Hafnia FC med 6-3.

På andenpladsen ligger CBS pt. Holdet har kun spillet én kamp, og den blev vundet med 10-6 over Herlev FC. Spillermaterialet virker smalt i denne sæson for CBS, der dog har fået tilgang af et par norske spillere, der er i landet for at studere. Det kan hjælpe lidt på bredden.

Tredjepladsen indtages af førnævnte Hafnia FC. De har hentet en sejr i rækken udover nederlaget til Rungsted. Sejren kom efter en meget underholdende kamp mod ligareserverne fra Copenhagen 2. 9-8 vandt Hafnia den kamp. Naturligvis med en Jesper Schow i en hovedrolle. 4 mål leverede den gamle landsholdsspiller.

Herlev FC ligger på fjerdepladsen efter de vandt 3-2 på straffeslag over Copenhagen 2 i weekenden. Herlev har udover sejren nederlag til Rungsted og CBS på resultatlisten i denne sæson. Herlev startede sæsonen med en bred trup, men den er svundet noget ind de sidste par kampe.

I bunden ligger Copenhagen 2 med 1 point og Helsingør FT uden point. Ingen af holdene har lykkedes med at vinde endnu. Det var ventet at Helsingør ville gå en svær sæson i møde, med mange rigtig unge spillere, der skal vende sig til at spille seniorfloorball. Copenhagens ligareserver har været tæt på at vinde to gange, men kynismen har manglet i begge kampe der er tabt med lille margin.

Du kan se stillingen i rækken HER!