2.DIV: Drama i Nord – Målfest i Syd

Foto: Floorball Danmark

Der blev i den netop overståede weekend spillet flere spændende kampe i 2. Division Vest, hvor der blandt andet blev udspillet et stort drama i Aalborg.

Netop kampen i Aalborg stod mellem Aalborg Flyers FC og AaB Floorball 2 bar præg af få mål og en del udvisninger. De mange udvisninger gav til tider en rodet kamp og chancer i begge ender af banen. Dennis Sørensen fra Aalborg Flyers FC åbnede målscoringen i 1. periode og vi skulle helt hen til midten af 3. periode før det næste mål kom på tavlen.

Det stod gæsterne fra AaB 2 for ved Jesper Lykke. Netop Jesper Lykke har tidligere i karrieren vist utrolig stor målfarlighed i landets bedste række for netop AaB. Aalborg Flyers FC svarede dog igen kort efter ved Thomas Krogh. Det helt store drama kom, da AaB Floorball 2 udlignede 61 sekunder før tid ved kaptajn, Esben Kruhøffer. Begge hold havde chancer til, at snuppe alle tre point i slutfasen, men det sluttede 2-2 og dermed pointdeling mellem de to rivaler.

Længere mod syd skulle Kolding Grizzlies forsøge, at komme tilbage på vindersporet efter deres nederlag til Esbjerg Sharks2 i deres seneste kamp. The Blue Kangaroos fra Bjerre stod på den anden halvdel i et opgør der skulle byde på 16 mål og drama helt til sidste.

Gæsterne fra Bjerre åbnede med lyn og torden og bragte sig foran efter bare 7 sekunder ved Rasmus Thomsen. Kolding Grizzlies var dog i førersædet gennem det meste af kampen og førte med både 5-2 og 7-5. Det var dog ikke nok mod et godt kæmpende udehold fra Bjerre, som på blot 8 minutter vendte 5-7 til 9-7 i 3. periode, som også blev kampens resultat.

Allan Christensen var pointbedst for hjemmeholdet med 4 point, mens Rasmus Thomsen lavede 5 point for gæsterne.