2.DIV: Sæby Floorball i front af Nord-kredsen

Foto: Privat

Den nordligste kreds i 2. Division er kommet fint i gang med flere overraskende resultater, senest i den seneste weekend, hvor Sæby Floorball slog AaB Floorball med 7-5 på udebane efter en dramatisk kamp. Netop Sæby Floorball er kommet flyvende fra start med tre sejre i ligeså mange kampe. Cheftræner for Sæby Floorball, Anders Bering, kigger her på sæsonen indtil nu:

– Vi har fået en rigtig god start på sæsonen med tre sejre i ligeså kampe ligesom vi er nået til kvartfinalen i pokalturneringen. Kan vi holde fast i gejsten og sammenholdet i den resterende del af sæsonen, så er vi helt sikkert en udfordre til AaB Floorball om 1. pladsen i rækken.

LÆS MERE: 2.DIV: 141 udvisningsminutter uddelt da Sæby slog Aab

AaB Floorball ligger på 2. pladsen i rækken á point med Sæby Floorball og har ligesom Sæby Floorball fået en fin start på sæsonen. Det er blevet til tre sejre i fire kampe inklusiv en sejr over lokalrivalerne fra Aalborg Flyers FC. Cheftræner for AaB Floorball, Michael Lykke, fortæller her lidt om en turbulent sæsonstart med fokus på det mentale.

– Vi har ca. 50% af holdet vi også havde i ligaen i sidste sæson. Fokus i opstarten har i denne sæson været, at forbedrede spillerne på, at vi nu skulle være det dominerende hold og ikke det hold der stod tilbage på banen og kørte på kontra. Vi har brugt meget tid på, at øve vores presspil, genpres og boldbesiddelse.

Michael Lykke fortæller endvidere om, at oprykning til 1. Division er det helt klare mål for AaB Floorball i denne sæson.

LÆS MERE: 2.DIV: Drama i Nord – Målfest i Syd

Efter de to tophold Sæby og AaB, følger Frederikshavn Blackhawks 3, som sædvanen tro er at finde i toppen af 2. Division. Holdet består i denne sæson af flere rutinerede spillere, som tidligere har fået kampe i landets bedste række. Det må derfor forventes, at Frederikshavn Blackhawks 3 er de klare favoritter til, at tage 3. pladsen i kredsen efter Sæby Floorball og AaB Floorball.

I den nedre halvdel af kredsen ligger de tidligere ligaaspiranterne fra Aalborg Flyers FC med blot et enkelt point efter to kampe. Det ene point blev hentet mod AaB Floorball 2 i en kamp der endte 2-2.

Du kan se den aktuelle stilling af 2. division Vest Nord nedenfor: