2.DIV: Sæby Floorball Klub søger træner

Sæby Floorball Klub i herrernes 2.division Nord søger træner. Det er klubbens bedste herrehold. Holdet er bygget op om deres meget talentfulde U18 spillere der i 2019 vandt Landsstævnets U15-række i Frederikshavn.

Nedenfor finder du Sæby Floorball Klubs jobopslag:

– Holdet forventes til den kommende sæson at bestå af klubbens egne talentfulde U18 spillere, som også var på holdet i sidste sæson. De var også en del af det hold som vandt guld til Landsstævnet i 2019 i U15-rækken.

– Derudover forventes det at flere af de ældre spillere fra sidste sæson fortsætter, samt at der er tilsagn om tilgang af spillere med Liga/1 divisions erfaring. Klubben er ikke i tvivl om at der er et stort potientiale og talent på holdet, som med den rigtige træner vil kunne blive forløst.

LÆS MERE: SS: Greve FC søger træner til deres Sjællandsserie-hold

– Klubben er en forholdsvis ny klub som kom på egne ben for ca. 5 år siden. Derfor vil en kommende træner også få rig mulighed for at være med til at præge klubben fremadrettet , både mht. ideer og tanker mm. Det er på sigt et håb at klubben kan spille med i 1. Division, da man bl.a. ønsker at kunne fastholde nuværende og kommende ungdomsspillere i klubben. Det er noget man håber og tror på at den rette træner vil kunne få forløst på sigt.

– Klubben forventer til den kommende sæson, at have hold med i næsten alle ungdomsrækker på drengesiden, samt 2. Og 3. Division og herremotion. Det er en klub som drives af frivillige, som brænder for klubben og sporten, og klubbens motto er derfor netop at, “klubben er ikke større end vi i fællesskab gør den til”.

– Skulle ovenstående have din interesse, eller vil du gerne høre lidt mere til trænerjobbet, så er du velkommen til at kontakte Formand Hans Jørgen Nørgård på sms eller telefon 23 26 50 85.