2.DIV: Starup Ducks er kommet flyvende fra start i Syd-Kredsen

Foto: Starup Ducks

I den sydligste kreds af 2. Division har Starup Ducks fået en flot start på sæsonen og er ubesejret efter 3 kampe. Starup Ducks er nyoprykket til 2. Division og har taget springet fra 3. Division ganske fint.

6 hold danner på nuværende et bredt midterfelt, hvor der kun er 3 point mellem 2. og 7. pladsen. Sønderborg FC og Kolding Grizzlies har sammen med Esbjerg Sharks 2 stadig fat i Starup Ducks på 1. pladsen og må forventes, at komme tættere på som sæsonen skrider frem. Petteri Nevelainen fra Sønderborg FC lægger heller ikke skjul på, at Sønderborg FC går efter en topplacering i denne sæson.

LÆS MERE: 2.DIV: Sæby Floorball i front af Nord-kredsen

– Hvad har vi lært af sæsonstart? Vi er et af de bedste hold i 2. Division Vest Syd. Esbjerg kampen lærte os, at vi kan blive meget bedre i den taktiske del. Vi vil udnytte Coronapausen til, at udvikle den taktiske del af vores spil. Lykkedes det, kan vi se os kæmpe med om en topplacering i rækken, og hvorfor ikke vinde den!?

Petteri Nevelainen fortæller samtidig, at der er blevet hentet 3 unge spillere op fra U15 holdet. Tilføjelsen af de tre har både hævet niveauet i den daglige træning samt givet mulighed for, at Sønderborg FC har kunnet stille med to stærke kæder i indledningen af sæsonen.

Hos Kolding Grizzlies har det været en lidt svingende sæsonstart for holdet med ambitioner om Top-4. Dennis Bronée fra Kolding Grizzlies giver her forklaringen på den lidt svingende sæsonstart.

– Vi har i Kolding Grizzlies haft en god, men også svingende sæsonstart rent resultatmæssigt med 2 sejre og 3 nederlag. Med så mange nye spillere i truppen fra sæsonstart, kommer det til at tage lidt tid før holdet har en tydelig spillestil og udtryk. Defensiven er ved at være på plads, så nu skal de forreste spillere bare til score flere mål, så ser det lovende ud, når vi engang må spille kampe igen.

LÆS MERE: 2.DIV: Drama i Nord – Målfest i Syd

HMIF Blackbirds, Odense FC 2 og The Blue Kangaroos fra Bjerre har alle fået en blandet start på sæsonen og indtager pt. placeringerne i den nederste halvdel af midterfeltet. HMIF Blackbirds lå i den seneste sæson i den tunge af 2. Division Vest Syd, men har indtil videre fået en ok start på denne sæson. Niels Nybro fra HMIF Blackbirds sætter her nogle ord på sæsonstarten og målene for den resterende del af sæsonen for holdet med oprindelse i Haderslev.

– Kemien på BlackBirds er fantastisk ved indgangen til sæson 20/21 og samtidig betyder den nye balance på holdet og arbejdet med at respektere dommerne, at udvisningerne er meget få i år. Målet for BlackBirds i denne sæson er at få alle de nye spillere ud og mærke hvordan det er at spille divisions floorball. Det er nyt hold og nogle år hvor der skal læres meget.