2.DIV: Tidligere U19-landsholdsspiller ny træner i Sæby

Foto: Privat

Sæby Floorball Klub, som til daglig begår sig i 2.division har fået styr på deres træner situation til denne sæson, efter en længere periode, hvor en søgen efter en træner var endt uden resultat, er det endelig for den ambitiøse floorball klub.

Sæbys nye træner team kommer til at være en konstellation af tre person, som alle har haft ligafloorball inde på livet. Træner for holdet bliver Keld Bering, som spillende assistent træner træder Anders Bering ind. Holdleder er blevet Peter Flyvbjerg Thomsen.

LÆS MERE: 2.DIV: Sæby Floorball Klub søger træner

Anders Bering er naturligvis det store navn her. Bering kommer med flere sæsoner for Aabs ligahold i Select Floorball Ligaen.

Trekløveret skal håndtere et ungt og ambitiøst hold, hvor især Sæbys U18 spillere er meget talentfulde. Dertil er der kommet en del spillere udefra til den kommende sæson, som alle har floorballerfaring fra 1.division eller højere.

Udover Ander Bering er følgende spillere skiftet:

Jeppe Poulsen – Nordmarkens IBF (Div 2, Sverige)

Jonas Sørensen – Strandby Tornados

Jonas Bundgaard – Strandby Tornados

Dennis Svendsen – Hjørring Floorball

Thomas Thomsen – Frederikshavn Blackhawks3

Heine Dahm Bæk fortæller til Floorballportalen.dk:

– Der er rigtig god stemning om hele projektet. Vi tror på at vi endelig har fundet den rigtige trænerkonstellation, der kan udvikle vores unge hold, så vi inden for et par år kan rykke op i 1. division. Det er helt afgørende for at vi kan fastholde vores mange unge floorballspillere, at vi har nogle seriøse rammer, ellers skifter de med stor sandsynlighed til en af Frederikshavner klubberne Blackhawks eller Tornados.