2.DIV: To klare førehold i Midt-Vest Kredsen

Faceoff i kampen mellem Randers og Team Århus i pokalturneringens 2. runde. Foto: Randers Raptors FC

I 2. Division Vest Midt er Sunds Seahawks FC 3 og Randers Raptors FC kommet flot fra start og ligger på nuværende tidspunkt klart foran forfølgere i kredsen. Netop Randers Raptors FC har fået en overraskende god start på sæsonen efter de i sidste sæson hang i nederste halvdel af midterfeltet i samme kreds. Cheftræner for Randers Raptors FC, Kenneth Rishøj, taler os her igennem sæsonstarten set med hans øjne:

– Turneringen er begyndt med fire kampe for Randers Raptors, som har resulteret i tre sejre og et klart nederlag til Sunds. Sidstnævnte er et virkeligt godt hold med flere navne, der tidligere har spillet på højeste niveau. Vi har spillet en meget tæt kamp mod Århus FK 3 med en sejr som resultat, men kampen kunne være gået begge veje, og kampene mod Ry og Herning hvor Raptors på dagen var skarpere.

Vigtigst for Raptors er, at vi langsomt er begyndt af få vores eget ’udtryk’ i spillet med de næsten samme kæde-opsætninger. Vi har samtidig en række spillere som langsomt er indsluset på holdet.

Det brede midterfelt i kredsen føres an af Århus FK 3 med fire point for 3 kampe. Efter Århus FK 3 er der et kobbel af 4 hold med 3 point. Heriblandt Arnes Corner, Viborg Saints og Herning Pirates. Cheftræner for Arnes Corner, Marek Krasny, taler os her igennem hans syn på sæsonstarten i Arnes Corner:

– Sæsonstarten har været meget anderledes end det plejer. Spøgelset Corona har været en frustration! Herning Pirates kom ikke til vores 1. runde i pokalturnering pga. det. Vi røg ud næste runde til AaB Floorball i en lærerig omgang. Ligaen tabte vi tæt til Århus FK 3 og vandt så mod et svækket Herning Pirates hold.

Marek Krasny fortæller ligeledes om stor frustration i forbindelse med Covid-19 og den efterfølgende nedlukning. Marek (Krasny red.) håber dog, at kunne vende tilbage til træning inden jul.