Årets fund 2021 rykker til Frederikshavn

Emil Kajgaard fra Strandby Tornados med bolden i mod Hvidovre Attack FC i pokalsemifinalen 2021. Foto: Thomas Krogh Photography

Frederikshavn Blackhawks har de seneste dage præsenteret en lang række forlængelse, men onsdag aften tikkede der en spændende nyhed ind fra Nordjylland. Som Floorballportalen.dk allerede kunne fortælle for et par uger siden, så tydet meget på at Emil Kajgaard fra Strandby Tornados ville skifte til Frederikshavn Blackhawks.

Dette skifte er nu officielt. Emil Kajgaard er ny spiller i Frederikshavn, der dermed slår kløerne i et af ligaens største talenter, bedst synliggjort ved at Kajgaard blev kåret til årets fund i den netop afsluttet sæson.

Om sit skifte siger den 20-årige angriber til Frederikshavns Facebookside:

– Jeg har valgt at spille i Blackhawks for at prøve nye udfordringer af. Med den kvalitet som man finder i Blackhawks, håber jeg på at udvikle mig mere som floorballspiller.

Emil Kajgaard har i denne sæson også været inde omkring det danske herrelandshold og ser frem til den kommende sæson, hvor han håber på at kunne være med til at bringe the double til Frederikshavn:

– Jeg håber selvfølgelig på at kunne bidrage med noget godt floorball, som gerne skulle ende ud i nogle gode resultater. Derudover håber jeg på at kunne bidrage til det gode fællesskab ude for banen. Mine personlige forventninger til næste sæson er at blive en fast del af truppen. Derudover er forventningen til næste sæson at kunne tage 2 x guld.