Århus FK straffede Herning Pirates smalle trup

Lærke Lysdahl og Yessika Buchhave i kamp for Århus FK i SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

Århus FK – Herning Pirates 13-3 (3-1, 7-1, 3-1)

Det var et utroligt stærkt og sultens hjemmehold, som tog imod et smalt Herning hold på blot 7 markspillere.

Begge hold lagde hårdt ud fra start, men der gik ikke mange minutter før at hjemmeholdet havde styr på kampen. Og ca. midtvejs i perioden var ÅFK da også foran 3-0, efter sublimt spil af især Kristine Møller Sørensen og Julie Perto.

Herning’s Kristine Torp fik dog pyntet på resultatet i slutningen af 1. periode, ved et godt kontraløb.

LÆS MERE: Dameligaen: Lørdagens kampe i tal

I 2. periode tog ÅFK fuldstændig kontrol over kampen, og på lidt over otte minutter, formåede hjemmeholdet at score hele fem mål, mod et Herning hold, som havde rigtig svært ved at hænge på.

Herning fik dog igen pyntet på resultatet, og perioden ender 10-2 til Århusianerne, i en periode hvor alt mere eller mindre lykkedes for hjemmeholdet.

Hvis gæsterne ikke var presset på spillere i forvejen, ja så blev de det ikke bedre i 3. periode, hvor en af deres spillere blev skadet. Det betød at de kom til at stå lidt længere tilbage på banen, hvilket voldte ÅFK problemer.

LÆS MERE: Rhandy Nagy: – En rigtig hård kamp

Århusianerne fik svært ved at finde rytmen igen, hvor de blev mere og mere utålmodige, og det blev lidt rodet. Der skulle gå små 10 minutter før hjemmeholdet fandt vej til modstanderes mål, og så stod den 11-2.

Kort efter fanger Herning’s anføre Rhandy Nagy, et noget ukoncentreret ÅFK hold på hælene, og fik løbet hele vejen fra backpladsen mod hjemmeholdets mål, og reducerede til 11-3.

Trods Herning’s evige fight, så var der ikke meget at stille op mod et rigtigt velspillende Århus hold, hvor hele bredden var med, og med yderligere to scoringer til ÅFK, ender kampen 13-3.