Afstemning: Månedens dameligaspiller

Foto: Thomas Krogh Photography

Kalenderen er skiftet fra september til oktober, derfor skal vi have fundet ud hvad der er månedens spiller i september i Select Kvinde Floorball Ligaen.

Floorballportalen.dks redaktion har indsamlet input og kigget på statistikker og her kommer de 5 nominerede spillere, som i kan stemme på:

LÆS MERE: Afstemning: Månedens spiller – Herreligaen

Camille Jakobsen, målmand – Jægerspris Underducks.

Hun har været en sikker sidste skanse i begge Jærgerspris’ kampe i september. Begge kampe er vundet og den 15-årige keeper har kun lukket to mål ind – klasse!

Katrine K. Andersen, back – Frederikshavn Blackhawks.

Landsholdsbacken har været instrumental for det unge Blackhawks hold i de første fire kampe. En nøglebrik i sejren over Aab Floorball i sidste weekend. Har sat flotte 5 mål på tavlen i de første fire kampe og tilsat yderligere to assister.

Nicoline Pihl, forward – Aab Floorball.

Goalgetter og topscorer. Nicoline Pihl har fået en forrygende start på sæsonen, med 8 mål og 4 assister i 4 kampe. Ligner en spiller, som Martin Lytje måske skal holde øje med til sin landsholdstrup til de kommende samlinger?

Camilla Danielsen, forward – Hvidovre Attack FC

Hvidovre mistede flere profiler inden denne sæson, men en af de rutinerede kræfter på holdet, Camilla Danielsen er tilbage på toppen! Efter barsel, vendte hun tilbage i sidste sæson, men allerede efter 2 kampe står hun med næsten samme pointtotal, som i hele sidste sæson, vigtig spiller for Hvidovre i de første to kampe.

Sannie Arnhild, forward – Helsingør FT.

Helsingør er ikke et tophold i dameligaen, men har alligevel bidt fra sig i de første kampe. Ikke mindst på grund af deres anfører Sannie Arnhild, der leverede alle fire mål, da Helsingør tabte knebent til Hafnia med 5-4. I den efterføglende kamp både udlignede hun og ikke mindst sendte sejrsmålet i kassen da Helsingør vandt 3-2 over Vallensbæk. Arnhild er startet brandvarm.

Månedens spiller i september

  • Katrine K. Andersen, back (Frederikshavn Blackhawks) (47%, 244 Stemmer)
  • Camille Jakobsen, målmand (Jægerspris Underducks) (28%, 149 Stemmer)
  • Nicoline Pihl, forward (Aab Floorball) (11%, 58 Stemmer)
  • Camilla Danielsen, forward (Hvidovre Attack FC) (7%, 37 Stemmer)
  • Sanne Arnhild, forward (Helsingør FT) (7%, 36 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 524

Indlæser ... Indlæser ...