AFSTEMNING: Månedens HERREligaspiller

Daniel Nygaard for Benløse med bolden i kamp mod Copenhagen FC i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Kalenderen viser d. 1 november og derfor skal vi have kåret månedens spiller i Select Herre Floorball Ligaen. Vi gør det således at redaktionen har udvalgt FEM spillere og i har én stemme at kunne benytte i afstemningen. Afstemningen slutter tirsdag d. 3 november kl 19:00:

Johan Selander – Vanløse Floorball

Den spillende træner for Vanløse har ganske enkelt været oustanding. Han var allerede god i september, men i kampene mod Rødovre og Hvidovre leverede den svenske forward på højeste niveau med 5 scoringer i de to kampe. Hans store fysik og målnæse har indtil nu, været vigtig for Vanløse-holdet.

Jacob Olsen – SEIF Tornados

Hvis man ser på hvilke forudsætninger Olsen spiller med, i forhold til styrken det hold han spiller på, så har han leveret over forventning hidtil i sæsonen. Han klejne fysik forhindrer på ham ingen måde i at præstere. Hurtige fødder og kyniske afslutninger har bragt forwarden på 6 mål i oktober måneden.

Daniel Nygaard – Benløse FC

Det er ikke alt der ses i kampprotokollerne. Daniel Nygaard er stabiliteten selv. Spillemæssigt har eksil frederikshavneren været bedste mand for et Benløse hold, der er kravlet til tops i den østlige del af Select Herre Floorball Ligaen. Scorede et vigtigt mål mod Copenhagen og lavede assisten til det udlignende mål mod Hvidovre, hvor Benløse til sidst vandt. Backen Nygaard viste klassen i oktober.

Morten Handgaard – Sunds Seahawks

Det har set rigtig interessant ud, det Morten Handgaard har præsteret hidtil i sæsonen. I oktober var han på pletten i flere kampe og selvom det fx. blev til et stort nederlag til Blackhawks, der var Handgaard klart bedste offensive indslag for Sunds og leverede flere aktioner der var klasse. 11 points i oktober måned er flot.

Nicolai Flyvholm – Frederikshavn Blackhawks

Det er noget af et comeback Nicolai Flyvholm er igang med til Select Herre Floorball Ligaen. 15 points leverede Flyvholm i oktober måned, selvom han spiller på det bedste hold i vest kræver det stadig at være på toppen, med så mange gode spillere på samme hold, der byder sig til i kampene.

Månedens herreligaspiller for oktober

  • Johan Selander - Vanløse Floorball (31%, 166 Stemmer)
  • Jacob Olsen - SEIF Tornados (23%, 126 Stemmer)
  • Nicolai Flyvholm - Frederikhavn Blackhawks (20%, 107 Stemmer)
  • Daniel Nygaard - Benløse FC (14%, 78 Stemmer)
  • Morten Handgaard - Sunds Seahawks (12%, 62 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 539

Indlæser ... Indlæser ...