Agata Plechan: – Det var ikke vores toppræstation

Agata Plechan fra Copenhagen FC med en afslutning i pokalkvartfinalen 20/21 mod Vallensbæk. Foto: Copenhagen FC

Copenhagen FC er i kvindernes Pokalfinale 2021. Billetten til finalen blev sikret efter en relativ sikker sejr over Rødovre FC, der dog bed godt fra sig, især i første periode. Floorballportalen.dk fangede Copenhagens polske landsholdsspiller Agata Plechan efter kampen til en kommentar om semfinalen:

LÆS MERE: Copenhagen i finalen efter stærk anden periode

– Lad mig sige det fra starten. Det har ikke været vores bedste kamp. Men selvfølgelig, det sker en gang i mellem. Vi vidste at Rødovre ville komme med et rigtig godt forsvar. Vejen til målet var ikke så nemt i dag, men vi fik scoret nok mål til at vinde uden stress.

Selvom det blev til en relativ komfortabel sejr på 10-3 var polakken ikke helt tilfreds med indsatsen i dagens semifinale:

– Man kan altid spille bedre og det skal vi i morgen. Som sagt, det var ikke vores top præstation, men vi fik byttet rundt på spillere og kæder meget i denne kamp og alle spillere fik spilletid. Nu er vi klar til i morgen med 100% kræfter igen.

LÆS MERE: AaB Floorball i finalen efter stærk præstation

Aab Floorball er modstanderen i finalen i morgen og den kamp glæder Agata Plechan sig ikke overraskende til, hvor hun også er sikker på at holdet har et ekstra gear at spille, når det rigtig gælder:

– Det bliver helt sikkert en virkelig spændende kamp og det glæder jeg mig meget til. Dejligt at spille mod et hold man kender ikke så meget til. Begge hold har fortjent at være i finalen, men jeg er sikker på at når der er pokaler på spil, så kan vi finde et ekstra gear frem og hive pokalen med hjem.