ALLE seniorrækker sættes på pause, inklusiv ligaerne

Foto: Starup Ducks

Statsminister Mette Frederiksen tonede igår frem på skærmen og meldte om skærpede Covid-19 restriktioner de næste 4 uger til at starte med. Dette berører naturligvis også idrætten over hele landet.

Der var i første omgang usikkerhed om udmeldingen fra statsministeren i forhold til hvordan idrætten skulle forholde sig, men nogle timer senere kom der en udmelding fra Kulturministeriet:

– De danskere, der dyrker holdsport på amatørplan, skal i mindst de næste fire uger indstille sig på en noget anderledes træning og en del aflyste kampe.

– For forsamlingsloftet på 10 personer kommer også til at gælde for amatøridrætsudøvere, der er ældre end 21 år.

– Der indføres en undtagelse for idræts- og foreningsaktiviteter for børn og unge op til 21 år inklusiv eventuelt ansvarlige personer over 21 år, hvis dette vurderes nødvendigt for forsvarlig afholdelse af aktiviteten. Der må dog maksimalt være 50 personer til disse aktiviteter.

Kort sagt vil det betyde for floorballsporten, at ALLE seniorrækker i Danmarksturneringen sættes på pause de næste 4 uger.

Floorballportalen.dk har forsøgt at få en kommentar fra Floorball Danmark, der på nuværende tidspunkt ikke er klar til at udtale sig, men henviser til der vil komme en officiel udmelding ud senere på dagen.