Anders Bering: – Jeg er glad for, at være i Sæby

Foto: Privat

Mens de forskellige klubber forbereder sig på det kommende slutspil på herresiden, så har Sæby Floorball brugt tiden på, at forlænge kontrakterne med trænerduoen, Anders og Keld Bering, samt holdleder, Peter Flyvholm Thomsen, for de kommende to sæsoner. Cheftræner, Anders Bering, er meget tilfreds med, at fortsætte i Sæby de næste par sæsoner:

– Jeg har det meget godt er meget glad for og spille der. Som træner har spillerne og klubben taget rigtig godt i mod os – Vi bliver behandlet pænt. Jeg synes det er spændene og være med til og udvikle spillere og klub, at man på den måde kan se det går fremad. Så længe man har opbakning fra på både spillere og klub er det sjovt og være med i.

På det sportslige plan har Sæby Floorball også optimeret tingene og vil fra den kommende sæson være, at finde i landets næstbedste række. Næstformand for Sæby, Heine Dahm Bak, sætter følgende ord på både kontraktforlængelserne samt forventningerne til holdets præstation i 1. Division:

– Klubben har været yderst tilfreds med det arbejde som trænerduoen har leveret indtil videre, og med det spil og arbejde, som holdet viste indtil nedlukningen, så giver det klubben og trænerne en tro på, at holdet kan få etableret sig i 1. Division i den kommende sæson.

Og næstformanden fortsætter:

– Klubben er ikke i tvivl om, at med forlængelsen af trænere og holdleder, så er det bl.a. noget af det der på sigt kan være med til, at løfte klubben, og forhåbentlig også være med til, at få flere ungdomsspillere til, når vi kan promovere vores sport med en masse seværdige kampe med vores 1.hold.