Anders Dolling: – Fortrøstningsfulde før svær kamp

Foto: Jægerspris Underducks FC

Jægerspris UFC skal i denne weekend på en meget svær opgave i Select Kvinde Floorball Ligaen, når de tager imod det suveræne tophold, Copenhagen FC. De to hold mødte hinanden i oktober, hvor Copenhagen FC besejrede Jægerpris med 21-0. Trods forskellen på de to hold er træner for Jægerspris, Anders Dolling, fortrøstningsfuld forud for den kommende kamp:

– Vi havde træning onsdag aften, hvor vi fik snakket om nogen af vores fokuspunkter til søndagens kamp. Vi havde 45 gode minutter i den første kamp og 15 minutter, hvor vi var spillet helt ned. Kan vi forbedre os i forhold til sidst og holde niveau over de 60 minutter, er det en sejr i sig selv. Fokus er fortsat på defensiven, men vi har også arbejdet med, at finde de få svagheder i deres spil, hvor vi skal forsøge at presse dem. Det bliver svært, men spillerne er klar på opgaven.

LÆS MERE: Optakt: Jægerspris UFC – Copenhagen FC

I forhold til det første opgør i denne sæson mellem de to hold ser Anders Dolling gode muligheder for, at stikke en kæp i hjulet for Copenhagen FC denne gang:

– Kan vi bryde deres opspil lidt højere i banen, har vi hurtige spillere på omstillingerne. Det er her vores muligheder ligger. Jeg vil ikke komme så meget ind på, hvilke positioner der skal sætte trykket, men vi så nogle muligheder i den første kamp. Omvendt skal vi lukke ned for deres offensiv, skal vi forsøge at forhindre de tværpasninger, der ligger tæt inde under mål.