Anders Kjær er tilbage hos Frederikshavn Blackhawks

Anders Kjær i kamp for Frederikshavn Blackhawks i DM Finalen 18/19. Foto: Thomas Krogh Photography

Det er noget af en nyhed Frederikshavn Blackhawks i dag har offentliggjort på deres Facebookside. Den meriterede landsholdsmålmand Ander Kjær gør comeback, efter han ellers meddelt karrierestop efter sidste sæson.

Anders Kjær fortæller til Blackhawks’ Facebookside at han har savnet floorball:

LÆS MERE: Frederikshavn slog hårdt kæmpende Vanløse

– Jeg savner at spille floorball og fornemmelsen af at vinde tætte kampe, derudoverer lysten det til at være en del af holdet igen.Nu skal jeg lige i gang igen og se hvor jeg niveau mæssigt befinder mig, men håber jeg kan bidrage med lidt rutine og vindermentalitet.

Anders Kjær har endnu ikke trænet med holdet, og man må derfor formode at der går lidt tid, før den rutinerede keeper kommer i betragtning til holdet og spilletid.