Anders Kjær: – Jeg skylder dem et 0

Jannik Dalkvist fra Rødovre FC scorer mod Anders Kjær fra Frederikshavn Blackhawks i SFL 18/19. Foto: Thomas Krogh Photography

Frederikshavn Blackhawks vandt den første styrkeprøve mellem de to stærkeste hold i Select Herre Floorball Ligaen, da de hjemme slog Sunds med 4-1 i ugens TV-Kamp på Sport Live. En af hovedpersonerne bag sejren, Anders Kjær, sætter her ord på kampen set med hans øjne:

– Det var dejligt, at få set hvor vi står når vi skal måle os med de andre hold der skal være med i topstriden. Synes vi fik en masse svar på os selv som hold, rent defensivt spiller vi jo noget nær en perfekt kamp – Vi kriger, vi æder skud og står op for hinanden som forventet. Offensivt skaber vi en masse flotte chancer og burde måske have prikket et par stykker mere ind.

Anders Kjær leverede selv en stærk præstation i målet og holdte i flere omgange Sunds fra, at lave mere end det ene mål i kampen. Hovedpersonen er selv godt tilfreds med sin egen præstation, men ville gerne have holdt nullet:

– Jeg står en god kamp fuldstændig, som jeg forventer af mig selv når vi skal spille topkampe – Det er de her kampe vi træner for, at spille alle sammen. Jeg har høje forventninger til mine holdkammerater, så det skal de også have til mig.

Og Anders fortsætter i samme tråd og roser samtidig holdet han havde foran sig i dag:

– Jeg skylder dem et 0 på tavlen – Jeg er ærgerlig over det mål jeg lukker ind, den skal jeg tage. Jeg er hjulpet godt på vej af vi virkelig er der for hinanden defensivt i dag.