Anders Tengnagel: – Der skal skydes mere

Mads Poulsen fra BFC Vendsyssel og Anders Tengnagel fra Frederikshavn Blackhawks i SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

Frederikshavn Blackhawks spillede i pokalfinalen hos herrerne da de, med besvær, besejrede Rødovre FC. Anders Tengnagel fra Frederikshavn sætter her nogle ord på en kamp, hvor han følte hans hold var i kontrol kampen igennem:

– Jeg synes egentlig vi har styr på Rødovre gennem hele kampen. Vi ved hvad de vil og hvordan de vil gøre det. Vi var egentlig ikke i tvivl om, hvilken kvalitet de ville komme med. Det er tydeligt at se, at østrækken har haft et højere niveau på flere hold i år, end vestrækken, siden Rødovre ikke kom med i den sjove ende efter nytår. Stor cadeau til Rødovre. Jeg synes de spiller godt i dag.

Frederikshavn Blackhawks havde en del boldbesiddelse i opgøret mod Rødovre. Trods den store overvægt i boldbesiddelsen kæmpede frederikshavnerne en del med effektiviteten og det er noget der skal forbedres i følge Anders Tengnagel:

– Ja, det er rigtigt at vi har meget boldbesiddelse og vi går måske en smule for meget med på det de gerne vil, med deres forsvar. Der skal vi være mere skarpe på at spille vores eget spil. I forhold til effektiviteten, skal vi klart skrue op. Der skal skydes mere og der skal mere kvalitet i afslutningerne.

Modstanderen i finalen bliver Hvidovre Attack FC, som gjorde det af med SEIF Tornados i semifinalen. Anders Tengnagel afviser al snak om ønskemodstander, men understreger, at det er et hold, som de har haft styr på gennem hele sæsonen:

– Ingen. Det er en finale, det er en kamp. Alle kan vinde, så derfor har jeg som sådan ikke en ønskemodstander. Jeg synes vi har haft styr på begge hold i turneringen, men igen, det er en finale.

Vores forberedelse på finalemodstanderen, har vi selvfølgelig haft i vores optakt til kampene i turneringen. Men op til dette stævne har der kun været fokus på Rødovre. En kamp af gangen! Jeg glæder mig til i morgen, det er altid fedt at spille finale!