Andreas Glad: – Der skal bankes lidt rust af

Andreas Glad og Morten Andersen, trænerteam for Frederikshavn Blackhawks i SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

Frederikshavn Blackhawks har været flyvende i denne sæson med maksimumpoint efter syv kampe i Select Herre Floorball Ligaen. Covid-19 satte, desværre for Frederikshavn Blackhawks, en stopper for det fine momentum holdet havde inden nedlukningen. Cheftræner for Frederikshavn Blackhawks, Andreas Glad, var selvfølgelig ærgerlig over tidspunktet for nedlukningen og erkender samtidig, at der er en lille smule rust der skal bankes af efter pausen:

LÆS MERE: Wennbring: – Vi har fokus på os selv

– Det var selvfølgelig et rigtig ærgerligt tidspunkt, at vi blev ramt af den ufrivillige pause. Vi var oppe i gear og havde vundet alle vores kampe, så det var selvfølgelig et slag, at skulle være lukket ned i 2 uger. Efter nedlukningen var der selvfølgelig en smule rust der skulle bankes af, før vi igen kunne spille på et acceptabelt niveau med høj intensitet.

Vi har brugt meget tid på “onsdags kamp” i den første uge, som er vores ugentlige indbyrdes kamp. Disse kampe går ikke stille for sig, så det har hjulpet os til, at komme tilbage i gear.

LÆS MERE: Nicolai Flyvholm: – Lysten er vendt tilbage

Spillerne i Frederikshavn Blackhawks vendte tilbage til indendørs træning kort efter restriktionerne blev ophævet, og selvom der skulle bankes lidt rust af, så kom alle spillere tilbage i fin form. Andreas Glad takker blandt andet Jacob Strøm, Anja Kristensen og AaB Floorball for, at hjælpe med, at fastholde spillernes form under nedlukningen:

– Med det samme vi blev lukket ned blev der lavet løbe/cardio program til spillerne fra Floorball Performance ved Jacob Strøm. Derudover mødtes vi i grupper af 10 for, at lave udendørs fysisk træning/fodbold to gange om ugen med vores fysiske træner, Anja Kristensen.

Som mange ved har vi også 7 spillere, som er bosat i Aalborg, som trænede i AaB Hallen med Morten Andersen. Der skal lyde en kæmpe tak til AaB Floorball for denne mulighed og for, at kunne låne hallen den sidste uge af nedlukningen.

LÆS MERE: Jonas Sønderby: – Defensivt fokus mod Blackhawks

Første kamp efter nedlukningen for Frederikshavn Blackhawks er på hjemmebane mod BFC Vendsyssel. Selvom Frederikshavn Blackhawks er klare favoritter til opgøret, så stiller Andreas Glad en række krav til sine spillere ligesom han forventer, at alle kommer i aktion i kampen:

– Vi kan nok ikke løbe fra, at vi er storfavoritter, men vi sætter os nogle mål ved kampen der skal opnås. Et af de krav jeg altid har som træner er, at ingen på holdet er for fin til, at tiljuble et flot mål, en god redning eller et blokeret skud. Det bliver en kamp hvor alle 18 spillere og 2 målmænd får spilletid, så der er en masse spillere der får muligheden for at vise sig frem.