Andreas Glad: – Et næsten perfekt mellemspil

Frederikshavn Blackhawks træner Andreas Glad under en kamp mod Sunds Seahawks i SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

Frederikshavn Blackhawks er klar til semifinalerne efter et ganske overbevisende mellemspil, hvor det blev til 9 i 10 kampe. Cheftræner for frederikshavnerne, Andreas Glad, ser her tilbage på et næsten perfekt mellemspil:

LÆS MERE: Semifinaleoptakt: Frederikshavn Blackhawks – Strandby Tornados

– I forhold til vores mellemspil har vi haft et næsten perfekt mellemspil, vi vinder stort set alle vores kampe på nær et enkelt bump på vejen. Vi spiller mange gode kampe, men vi har hele tiden ting vi kan blive bedre til. Det er ting vi arbejder med til hver træning, det er både spillerne og os som trænere der skal lære hver eneste dag.

Cheftræneren udtrykker samtidig stor tilfredshed med indstillingen på holdet gennem sæsonen:

– Når det er sagt er jeg godt tilfreds med den indstilling og sult som gutterne går ind til hver kamp med. Vores målsætning var at være nummer 1 i mellemspillet, så vi selv kunne vælge semifinale modstander. Jeg er derfor godt tilfreds med at være “første vælger” til semifinalerne.

LÆS MERE: Head-2-Head: Fr. havn Blackhawks – SEIF Tornados

Frederikshavn kunne i kraft af deres 1. plads i mellemspillet vælge mellem Vanløse og Strandby, som deres modstander i semifinalen. Valget faldt på naboerne og rivalerne fra Strandby – Cheftræneren giver her baggrunde for netop det valg, som blevet taget sammen med resten af truppen:

– Vi har vundet 5 ud af 5 mulige imod netop Strandby i denne sæson, og har vundet 14 ud af 15 spillede perioder mod dem. Vi ved dog at alle disse ting er nulstillet, når vi tager hul på semifinalerne på lørdag.

LÆS MERE: Mark Reinert: – Det er en kæmpe præstation

For at besejre netop Strandby kræver cheftræneren, at alle mand er klar fra start og viser den fornødne skarphed:

– Derfor kræver det at alle mand er klar fra start, man vinder ikke noget ved at have haft et godt grundspil eller mellemspil – Man skal være rigtig skarp når det er slutspil og finaler.

Andreas Glad kan råde over samtlige spillere i truppen til semifinalerne mod Strandby.