Andreas Glad: – Håber vi kan ramme samme niveau

Frederikshavn Blackhawks træner Andreas Glad under en kamp mod Sunds Seahawks i SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

Frederikshavn Blackhawks kom let forbi Strandby i semifinalerne i Select Herre Floorball Ligaen og står nu overfor Benløse FC i finalen på søndag. Cheftræner for Frederikshavn, Andreas Glad, ser frem til en god kamp mod en svær modstander:

– Mine tanker om kampen mod Benløse er at det er to hold der har vundet en kamp hver mod hinanden. Denne her gang er det bare den vigtigste kamp da det er finalen, og første indbyrdes kamp med tilskuere. Benløse er et godt hold, så er sikker på det nok skal blive endnu en sjov kamp.

I den seneste weekend spillede Frederikshavn en af sæsonens bedste bedste og vandt let over Strandby. Kan frederikshavnerne ramme samme niveau i finalen mod Benløse, så er der gode chancer for, at de kan tage pokalen med hjem til det nordjyske:

– Vi skal være skarpe på standard situationerne, både offensivt og defensivt. Derudover kræver det, at vi tager vores skarphed med videre fra vores semifinale serie mod Strandby. Hvis vi kan ramme samme niveau som sidste weekend, så tror jeg vi kan snuppe pokalen.

Rejsen til finalen for Frederikshavn gik over rivalerne fra Strandby. Kampene mod rivalerne var i selv uden spænding, men cheftræneren kan alligevel tage noget med fra de kampe ind til finalen:

– Vi kan tage vores humør og skarphed med videre, alle mand var i godt humør samtidig med at alle var fokuseret. Jeg har altid sagt at det værste for en modstander, er at se det andet hold have det sjovt, og at de står sammen i medgang og modgang.

Andreas Glad beretter samtidig om en noget nær skadesfri trup inden finalen.