Andreas Glad: – Jeg har en god fornemmelse

Andreas Glad, cheftræner for Frederikshavn Blackhawks i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

På lørdag starter det landsdækkende mellemspil i Select Herre Floorball Ligaen. I Rødovre kommer Frederikshavn Blackhawks på besøg. Inden kampen er Frederikshavn favoritter, men de har ikke været i kamp siden d. 6 november fortæller cheftræner Andreas Glad:

– Vi savner kampe, vi har spillet 1 kamp siden 6. november (2 og en halv måneds pause). Så vi er en trup der glæder os til at komme i gang, indleder Glad og fortsætter:

LÆS MERE: Rutinerede altmuligmand træner med i Rødovre

– Inden mellemspillet står vi i den situation, at vi har et par stykker ude med corona og en enkel ude med studie/arbejde. Det giver mulighed for andre. Min fornemmelse er god, det er nu det begynder og blive sjovt. Vi har haft en halv sæson, som ikke har gavnet udviklingen i vest for hverken os eller B-licens holdene. Så fornemmelsen nu er at hele truppen glæder sig til på lørdag hvor mellemspillet venter.

Inden sæsonen startede meldte Frederikshavn Blackhawks ud at deres stærke back Rasmus Bengtsson ville sidde ude hele efteråret grundet en forestående operation og efterfølgende hvile. Men nu er Bengtsson klar igen og det glæder Andreas Glad rigtig meget:

– Bengtsson er tilbage fra skade, og har trænet med i flere uger nu. Hans betydning er kæmpe stor! Han er en rigtig dygtig spiller. Han er dygtig teknisk, og læser spillet godt i defensiven. Derudover er han tæt på sine markeringer, og på godt nordjysk “træls” at spille overfor. Den måske største betydning er at han er en fantastisk person i omklædningsrummet. Bengtsson er altid i godt humør, og bidrager rigtig meget på og udenfor banen.

LÆS MERE: Herreligaen: TV-kampene i mellemspillet på plads

Og netop den indflydelse Rasmus Bengtsson bidrage med uden for banen mener Andreas Glad er uundværelig:

– Man bruger så mange timer sammen, så et godt omklædningsrum smitter mange gange af på niveauet på banen. Når han er helt oppe i omdrejninger, er jeg sikker på han bliver vigtig i mellemspillet og vi er glade for at han er tilbage i truppen.