Andreas Glad: – Nye folk i alle formationer

Andreas Glad, cheftræner for Frederikshavn Blackhawks i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Søndag eftermiddag venter topbraget i den vestlige del af Select Herre Floorball Ligaen, når Sunds Seahawks gæster Frederikshavn Blackhawks1 i Arena Nord, i en kamp, som bliver vist direkte på Sport Live.

Hjemmeholdets cheftræner Andreas Glad er spændt på at se hvor hans hold står, nu hvor det rigtig gælder for første gang i sæsonen, mod en af de andre favoritter til at kæmpe med om guldet:

– Jeg håber på at se det sammenhold vi har på holdet, derudover glæder jeg mig til at se hvor vi står efter at have skiftet lidt ud i truppen. Jeg håber vi viser den skarphed og kynisme, vi havde i store dele af sidste sæson.

Op til sæsonen meldt Frederikshavn Blackhawks ud at flere stamspillere, havde valgt at stoppe eller holde pause i forbindelse med studier. Det har betydet en del rokeringer i de frederikshavnske formationer, hvor der også er tilsat et par nye spillere:

– Det er selvfølgelig et hårdt slag at miste 4 dygtige spillere, som faktisk spillede i hver deres kæde sidste sæson. Lige siden jeg tiltrådte som træner har det været “Next Man Up”, er der en eller flere der mangler, så må en anden steppe op og løfte opgaven. Det betyder nye folk i alle formationer og nye sammensætninger som bliver spændende at se. Vi står stadig i opstartsfasen i forhold til at finde de rette spillere til de forskellige kæder, så det hele kommer til at kører på skinner når vi rammer mellemspillet/slutspillet. Når det er sagt så er jeg sikker på den nuværende trup er klar til at snuppe en sejr mod Sunds.