Andreas Glad: – Ser frem til udfordringen

Frederikshavn Blackhawks træner Andreas Glad under en kamp mod Sunds Seahawks i SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

Frederikshavn Blackhawks dansede sig nærmest igennem grundspillet i Select Herre Floorball Ligaen og hentede ni sejre i ligeså mange kampe. Cheftræner for Frederikshavn, Andreas Glad, er dog en kende overrasket over, at det lykkedes hans hold, at gå ubesejret gennem grundspillet:

– Det er noget, vi har set frem til, siden vi startede sæsonen – der har ikke været den store tvivl om, at vi ville være at finde i mellemspillet. At vi er gået ubesejret igennem grundspillet, er måske lidt mere overraskende for folk. Vi har derfor givet os selv et godt udgangspunkt med 4 point til mellemspillet, det er nu vores sæson starter for alvor og det er nu, det bliver fedt med tætte kampe uge efter uge.

LÆS MERE: Floorballpodcast #5: Herreligaens grundspil og mellemspil

Efter afslutningen på grundspillet har Andreas Glads mandskab haft fokus på flere ting i den daglige træning. Der er blandt andet blevet trænet en del over- og undertal, ligesom den fysiske træning er blevet intensiveret:

– Vi har tilføjet lidt fysisk træning / mere løb til træningerne her i december måned. Derudover har vi arbejdet med vores speciel teams. Selvom vi er placeret i toppen i både box og powerplay, er det stadig en vigtig faktor, når vi rammer mellemspillet. Derudover har vi haft fokus på vores mand mod mand spil, i mange af vores øvelser.

Mandskabet fra Frederikshavn får i det kommende mellemspil muligheden for, at blive testet af mod tre nye modstandere i form af Benløse, Hvidovre og Vanløse. Cheftræner Andreas Glad ser frem mod de nye udfordringer i mellemspillet, men understreger samtidig, at hans hold skal fortsætte stilen fra grundspillet, hvis det skal blive til point i mellemspillet:

LÆS MERE: Mellemspilsoptakt: Frederikshavn Blackhawks

– Benløse ser ud til at have et stærkt hold med en lille håndfuld landsholdspillere krydret med en god håndfuld udlændinge. Det skal nok blive underholdende kampe, hvis vi kan fortsætte vores spil fra grundspillet.

– Hvidovre er rutineret i det vi skal til nu – Den defensive stamme man år efter år har mødt i Rødovre, er nu i Hvidovre. Så det bliver igen spændende, om vi kan fortsætte med at være effektive i vores angrebsspil, mod et bundrutineret Hvidovre hold.

– Vanløse er mere klassens nye dreng, som træner har jeg brugt utrolig meget tid på at se film på netop Vanløse. De erfaringer jeg har imod de øvrige hold i mellemspillet som spiller/træner, har jeg ikke på Vanløse. Det er et Vanløse hold, der er underholdende at se på, som angriber er jeg helt tosset med den indstilling. Selvom forsvarsspillere og målmænd har en anden opfattelse. Jeg ser derfor frem til også at møde et energisk Vanløse hold.