Anne Sofie Thaarup: – Der var ikke mange som troede på os

Århus FK efter en sejr i kamp2 i semifinalen i SFL 20/21. Foto: Carina Becker

Århus FK er i DM-finalen i Select Kvinde Floorball Ligaen. Det er en kendsgerning efter Århusianerne sejrede i to kampe over Frederikshavn Blackhawks. Den anden sejr i serien kom efter en overtidssejr, hvor Julie Perto scorede det afgørende mål.

Kaptajnen Anne Sofie Thaarup sætter her nogle ord på kampen:

– Det var en lige så hård kamp, som vi havde forventet. De få mål vidner om, at begge hold gav den alt, hvad de havde. Så det var en sejr, som skulle kriges hjem.

LÆS MERE: Århus FK vandt kæmpe drama og er klar til DM-finalen

Inden sæsonen var der ikke mange som troede på at Århus-holdet ville kunne nå så langt. Blandet andet havde Floorballportalen.dk seedet Århus FK til at være det sjettestærkeste hold:

– Jeg er vildt stolt af mine piger. Der var ikke mange som troede på, at vi ville stå i en finale. Jeg husker at Floorball portalen i starten af sæsonen seeder os til at blive nr. 6 – og nu står vi i Finalen. Vi har virkelig rykket os i denne sæson. Der har været et fantastisk trænerteam omkring os, som har presset os til det yderste. Det er udviklingen, viljen og holdånden, som gør, at vi nu skal spille finale. Og jeg glæder mig helt vildt til endnu et floorball-minde med ÅFK.