Arena Nord Pokalturneringen: Favoritterne indfriede forventningerne hos herrerne

Jakob Ohlsson fra Rødovre FC i kamp med en spiller fra Copenhagen FC i SFL 18/19. Foto: Thomas Krogh Photography

Arena Nord Pokalturneringen er i fuld gang på både herre- og damesiden i denne sæson. Herunder et kort overblik over hvordan det står til hos herrerne.

I Vest uddelte hverken Sunds Seahawks FC eller Frederikshavn Blackhawks nogen gaver, da de uden problemer spillede sig videre til næste runde via store sejre over henholdsvis AaB Floorball og Sæby Floorball. I Snejbjerg spillede Esbjerg Sharks sig videre til næste runde via en sejr på 8-0 – Vestjyderne havde lidt startvanskeligheder i opgøret, men viste forskellen på de to hold i de sidste to perioder. En af de nyere foreninger i Floorball Danmark, Hørning Floorball, spillede også videre, da de slog Grenå FC med 11-2 på hjemmebane.

Forhåndsfavoritterne havde det lidt sværere i Øst. Vallensbæk fra 2. Division gav Rødovre FC fra Select Herre Floorball Ligaen kamp til stregen og havde længe fat i favoritterne – Rødovre trak dog det længste strå og avancerede til næste runde efter en sejr på 5-2. I Valby fulgte Copenhagen godt med Hvidovre, men måtte til sidst se sig slået med 7-5. Hafnia FC er ligeledes klar til næste efter de besejrede Herlev med 12-3 på udebane.