Benløse FC: Vi er stolte af, at sende tre spillere til Sverige

Jesper Roland fra Benløse FC i duel med Frederik Sjöstedt fra Vanløse Floorball i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Den svenske klub, IBK Höllvikens, præsenterede tidligere i dag tre danske landsholdsspillere i form af Jesper Roland, Daniel MacCabe og Daniel Nygaard – Alle tre tiltræder efter denne sæson. Hos Benløse er der stolthed over, at sende tre af de bedste spillere i Danmark til Sverige:

– Det er med stolthed vi sender tre af Danmarks bedste spillere til Sverige. Det er det, der skal til, hvis de skal udvikle sig yderligere, og jeg tror, at tidspunktet er det helt rigtige for dem, siger Thomas Brodersen, ligasansvarlig i Benløse Floorball Club.

Det er samtidig med vemod og efterlader et hul hos Benløse – Man skal ikke være atomfysiker for at regne ud, at det betyder meget at sige farvel til tre så dygtige spillere, der samtidig er stærke kulturbærere. Det gør ondt. Vi arbejder i øjeblikket benhårdt på at få rammerne for den kommende sæson på plads, men vi er ikke helt i mål endnu, så hav tålmodighed lidt endnu, siger Thomas Brodersen.

En af de tre spillere der tager springet til Sverige er Jesper Roland. Jesper har spillet hele sin karriere i Benløse og har samtidig været anfører for klubbens hold i landets bedste række de seneste sæsoner. Om skiftet fortæller hovedpersonen selv:

– Vi mener, at tiden er moden til, at vi i den kommende sæson fortsætter vores udvikling i Höllviken. I første omgang gælder det dog resten af slutspillet i Danmark, hvor ambitionen fortsat er at afslutte sæsonen med et danmarksmesterskab. Først når sidste kamp er spillet er det tid til at sige farvel – og på gensyn. Til medspillere, trænere, ledere, frivillige og fans.