Benløse slog Hvidovre i første testkamp

Træningskamp i mellem Benløse FC og Hvidovre Attack FC 21/22. Foto: MP

De danske mestre fra Benløse FC mødte på hjemmebane Hvidovre Attack FC i for begge holds vedkommende sæsonens første træningskamp.

Kampbilledet var lige hele kampen igennem, men hvor begge hold også spillede en del special teams. Det var Benløse lidt skarpere til at udnytte end Hvidovre. Midtsjællænderne scorede to mål i powerplay mod Hvidovres ene.

Generelt bar kampen præg af at være en træningskamp, hvor afslutningerne og pasninger ikke var helt præcise. De to trænere David de Fries og Oscar Eklund fik også prøvet forskellige løsninger af i kampen.

Begge hold blev undervejs i forestillingen tilkendt et straffeslag, Simon Bucko fra Benløse scorede på sit forsøg i mens Lucas Madsen brændte for Hvidovre.

Hen mod kampens slutning trak Benløse fra og det virkede som om at Hvidovre tabte pusten en smule i de sidste minutter, på det tidspunkt førte hjemmeholdet også 6-2, som også blev kampens resultat.

Hvidovre var uden Jannik Trolle, Kasper Eriksen og Mathias Hørby, i mens Benløse måtte undvære ungarske Milan Adam og Mark Bek.