Benløse vandt rodet affære over Rødovre

Foto: Thomas Krogh Photography

Det blev en rodet omgang floorball der blev spillet onsdag aften i Dansk Kabel TV Arena, da Benløse FC tog i mod Rødovre FC i sidste kamp i Select Herre Floorball Ligaens grundspil i øst.

Hjemmeholdet fik den planmæssige start på kampen og var hurtigt oppe med 2-0. Frygtede man at udeholdet ville blive blæst ud af banen herfra, blev man stille og roligt klogere.

En reducering til 2-1 fra Rødovre blev første periodes sidste scoring. I anden periode rykkede Benløse igen fra med yderligere to scoringer til 4-1. Rødovre fik sat en reducering til 4-2 inden kampen blev afbrudt i mange minutter.

Årsagen til afbrydelsen var at unge Otto Jørgensen fra Rødovre efter en nærkamp med Benløses Otto Heikurainen kom til skade. Den unge spiller fra Rødovre kunne først forlade banen efter ambulancefolkene have fikseret ham på en båre. Status på Otto Jørgensen kendes endnu ikke.

Rødovre startede bedst efter den lange pause og via to scoringer i de sidste minutter af anden periode, udlignede gæsterne kampen inden kampens sidste tyve minutter.

I tredje periode var det Rødovre som tog initiativet, og udnyttede ganske enkelt at Benløse spillede under niveau i store dele af kampen.

Benløse fik dog vendt kampen til egen fordel, hen i mod slutningen af kampen og endte med at vinde 9-6 efter to scoringer i tomt mål.

Kampens profil var Benløses Simon Møller med tre scoringer.