Blackhawks comebacksejrede mod Seahawks

Foto: Thomas Krogh Photography

Topopgør i Select Herre Floorball Ligaen, da Sunds Seahawks tog i mod Frederikshavn Blackhawks. Begge hold var ubesejret inden dagens match og vinderen ville indtage førstepladsen i den vestlige-række.

Det blev en yderst tæt og højintens kamp, hvor det var gæsterne der fik den bedste start. Kasper Kajgaard sendt gæsterne på 1-0 hen i mod slutningen af første periode i mens Blackhawks var i powerplay.

I anden periode fandt Sunds løsningerne på at åbne den velfungerende Blackhawks defensiv op. Udligningen kom tidligt i anden periode, da Simon Lauridsen i powerplay sendte bolden i kassen til 1-1. Kort efter blev udeholdet ramt en 5-minutters udvisning og det straffede hjemmeholdet prompte. Søren Holm blev sat op af Morten Handgaard til endnu en powerplay scoring.

Knap var Blackhawks blevet fuldtallig før den var gal i defensiven igen. Hjemeholdets Esben Køhler bragte Sunds på 3-1. Tre mål på 10 minutter af hjemmeholdet, der havde fuld kontrol på kampen. En stor forskel fra sidst de to hold mødtes, der var det Frederikshavn der havde taktstokken.

Sunds gjorde det dog rigtig svært for sig selv kort før anden pause. To udvisninger ramte hjemmeholdet inden for kort tid og i fem mod tre, svigtede Blackhawks ikke. Kasper Kajgaard sendte sit andet mål i nettet til en reducering til 3-2.

I tredje periode gik der ikke mere end et par minutter før kampen var helt lige igen. Jonathan Velgaard diskede op med udligningen assisteret af landsholdsbacken Jesper Schmidt, der i øvrigt assisterede på de tre første scoringer til gæsterne.

Sunds fik hurtigt fundet deres balance i holdet, knap midtvejs i tredje periode bragte Mikkel Skov hjemmeholdet på 4-3. Vigtig scoring der måske kunne blive matchafgørende?

Frederikshavn Blackhawks var dog ikke færdige og inden for to minutter både udlignede de og bragt sig på 5-4. Rasmus Bengtsson var manden med den afgørende scoring og den rutinerede Blackhawks spiller blev dermed matchvinder i en kamp, hvor Sunds Seahawks virkelig havde mulighederne for at tage sejren, men ikke var kyniske nok da det gjaldt.