Blackhawks fik has på Pirates i tredje periode

Ditte Søndermølle Larsen fra Frederikshavn Blackhawks i Pokalsemifinalen 19/20. Foto: Thomas Krogh Photography

Frederikshavn Blackhawks vandt i sidste weekend med klare 7-1 over Herning Pirates, men i den kamp var det et meget svækket Blackhawks hold der spillede sejren i hus.

Til dagens kamp var der næsten fuldt hus hos hjemmeholdet, i mens gæsterne fra Herning var noget afbudsramt, andet end en klar hjemmesejr var næsten umuligt at forestille sig.

Gæsterne gik dog friskt til opgaven og inden for kampens første fem minutter havde Pirates bragt sig på 2-1 og nogle minutter senere blev det også til 3-2 til gæsterne.

Herning var mere aggressive i deres forsvarsspil end i sidste weekendskamp og der skabte i nogen grad problemer for Frederikshavn der ikke helt fik løst den opgave på mest optimal vis.

Blackhawks førte 6-4 efter en meget målrig første periode.

I anden periode fik Herning reduceret til 6-5, men så var det som om kræfterne slap op og der blev længere i mellem julesnapsene så at sige for midtjyderne der måtte se hjemmeholdet komme på 8-5 inden anden pause.

I tredje periode cementerede Frederikshavn sejren med yderligere fire scoringer og da Herning kun fik reducerede en enkelt gang sluttede kampen med 11-6 til hjemmeholdet.