Børner: – Vi skal være mere fokuseret defensivt

Simon Møller fra Benløse FC jagter Nicolai Børner fra Vanløse Floorball i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Vanløse Floorball blev løbet fuldstændig over ende af en veloplagt kontramaskine fra Benløse FC i onsdags. Hele ni mål lukkede Vanløse ind alene i første periode, hvor af mange blev sat ind efter spilvendinger.

Lørdag eftermiddag gæster Vanløse en anden mesterskabskandidat, når turen går til Frederikshavn. Her forventer Vanløses Nicolai Børner at på trods af de mange mål i mod, at holdet skal gribe den kommende kamp an, som de plejer på trods af de mange mål i mod:

LÆS MERE: Optakt: Frederikshavn Blackhawks – Vanløse Floorball

– Vores dårlige første periode i onsdags, synes jeg egentlig ikke havde noget at gøre med vores “aggressive spillestil” det havde noget at gøre med, at vi ikke var klar fra start.. Jeg synes egentlig, at vi har haft stor succes med det i tidligere kampe, og derfor tænker jeg, at vi vil gribe kampen an på samme måde som vi plejer.

Udover Vanløse skal være klar fra start, kræver det dog også et øget fokus defensivt, for ikke at give Frederikshavn Blackhawks for meget plads offensivt:

LÆS MERE: Benløse FC sejrede efter vild 1. periode

– Det kræver helt sikkert en indsats fra alle mand, at lukke bedre af i defensiven. Vi skal helt sikkert være mere fokuseret i vores defensiv på lørdag, og alle mand skal arbejde den ekstra meter for hinanden siger Børner og fortsætter:

– Hvis hele holdet arbejder stenhårdt i defensiven, og hver spiller er 100% fokuseret på sin rolle i det defensive spil, så har vi bevist, at vi kan lukke godt af, som fx senest mod Hvidovre, slutter Børner til Floorballportalen.dk