BREAKING: ANDREAS GLAD NY CHEFTRÆNER HOS BLACKHAWKS

Foto: Thomas Krogh Photogtaphy

Frederikshavn Blackhawks har fået ny cheftræner. Således har den nu tidligere træner Claus Riis Jensen valgt at sige stop og derfor har der skulle findes en afløser. Valget er faldet på den langtidsskadet landsholdsspiller Andreas Glad. Et lidt overraskende valg.

Blackhawks ligaansvarlig Bjørn Fuglsang siger følgende til klubbens Facebookside:

– Vi synes Andreas Glad som træner er en spændende ny satsning. En i ligasammenhæng uprøvet træner, men en person, der som spiller har prøvet det hele og har været med til at vinde alt hvad der er værd at vinde. Så Andreas Glad er om nogen een der ved, hvad der kræves af alle mand, og fortsætter:

LÆS MERE: Glad: – Genoptræningen har ikke været optimal

– Blackhawks havde tanker i retning af en svensk træner, men Andreas Glad kom på banen, da det ikke lykkedes med at dette projekt. Vi var ikke i tvivl om, at Andreas Glad kunne være en superløsning. Hvem vil ikke være tilfredse med at have Danmarks bedste floorballspiller på trænerbænken.? Og med hans kæmpeerfaring fra ligaen gennem årene og med 36 A-landskampe og 2 gange Årets Spiller på CV’et, er det et spændende valg.

Frederikshavn Blackhawks og Andreas Glad har indgået en 1+1 årig aftale siger Bjrøn Fuglsang:

– Aftalen med Andreas er en 1+1 årig aftale. Andreas er i øjeblikket ude som spiller qua hans skade i VM-kval.landskampen mod England i januar i Arena Nord. Andreas skal i første omgang først og fremmest være cheftræner, men hvis kroppen bliver klar efter den alvorlige skade, så vil han også kunne spille med selv. I den kommende periode vil Andreas også tage diverse trænerkurser for at blive bedre klædt på til opgaven.

LÆS MERE: Vanløse skal have ny træner

– Vores plan for herreligaholdet er fortsat at udvikle vores egne talenter, men vi skal også spille med i den sjove ende af tabellen og satse på at få guldet tilbage til Frederikshavn. Dette ligger helt naturligt for Andreas, da det er en stor bestanddel af hans DNA – ALTID at spille for at vinde.!

Andreas Glad for selv lov til at sætte holdet omkring ham til den kommende sæson meddeler Blackhawks:

– Selve teamet omkring holdet kommer Andreas selv til at sætte, så det bliver spændende at følge den næste tid, hvem der bliver ass. træner, samt hvilke personer der ellers kommer omkring holdet. Ligeledes vil Andreas også selv være med til at sammensætte holdet.

– Vi ved allerede på nuværende tidspunkt, at vi mister et par spillere pga studier, men regner også med, at der bliver tilført nye spillere både af egen avl og udefra.