Carsten Nystrup: – En rigtig god start på sæsonen

Foto: Hvidovre Attack FC

Hvidovre Attack FC er kommet rigtig godt fra start i Øst-rækken i Select Floorball Kvinde Ligaen med fire vundne kampe ud af fire mulige. Carsten Nystrup der er træner i Hvidovre, er da også rigtig godt tilfreds, men ikke kun med de gode resultater:

– Starten på sæsonen har været rigtig god, både resultatmæssigt, men bestemt også spillemæssigt, hvor jeg synes vi er blevet bedre og bedre fra kamp til kamp.

Men den flotte start, har ifølge Carsten også sit udspring helt tilbage i sidste sæson, og han glæder sig over, at han kan arbejde videre med de samme piger:

– Sidste sæson fik vi skabt et enormt stærkt fællesskab på holdet, og det er tydeligt at mærke, at alle spillere igen i år er klar til at tage ansvar og løse deres del af opgaverne. Sidste år arbejdede vi meget med, hvordan vi gerne vil spille floorball – og da truppen fra sidste år er intakt, arbejder vi i år videre med det samme spilkoncept.

Selvom Hvidovre har scoret 26 mål i de fire kampe og kun lukket 7 mål ind, er der stadig plads til forbedring i begge ender ifølge Carsten:

– Fremadrettet skal vi blive bedre til at holde modstanderholdet fra chancer og vi skal blive bedre til at udnytte de chancer vi selv skaber, så der er stadig meget vi kan arbejde med, heldigvis!

Udover truppen fra sidste år, har Hvidovre også fået tilgang af flere nye spillere – og det glæder Carsten, der ser et stort potentiale i holdet:

– Vi har været så heldige at få tilgang af flere nye spillere, hvilket betyder at vores trup er enormt bred. Både de nye, såvel som de gamle spillere fortjener stor ros for den måde de har håndteret situationen på. De gamle spillere har været rigtig gode til at tage imod de nye – og de nye spillere har fra første træning vist stort engagement og taget ansvar.

Carsten er meget positiv omkring resten af sæsonen, og ser flere fordele i at truppen er blevet udvidet:

– Med tilgangen af de nye spillere, har vi fået højnet niveauet og intensiteten til træning, plus at det har givet os mulighed for at spille på tre kæder i store del af kampene. Så alt i alt tegner det til at blive en spændende sæson for os, slutter Carsten.

Hvidovre Attack sluttede sidste sæson som nummer 3 i Øst-rækken, og røg ud af slutspillet i kvartfinalen, hvor de tabte til AaB Floorball i to kampe.