Carsten Nystrup fortsætter i Hvidovre

Foto: Hvidovre Attack FC

(Pressemeddelelse)

Hvidovre Attack forlænger aftalen med Carsten Nystrup, som fortsætter som træner for ligadamerne i 2021/2022. Carsten kom til klubben sidste år og har med stor erfaring, optimisme og indsigt været en utrolig stabil og vellidt træner. Derfor er det en stor glæde, at forlængelsen af aftalen allerede er på plads her inden damerne går ind i slutspillet.

Carsten siger selv om sit fortsatte arbejde: ”Jeg har takket ja til at fortsætte i Hvidovre, fordi jeg synes det er et fantastisk hold at arbejde med. Kombinationen af de erfarne spillere og de unge talenter, har givet mulighed for en enorm stor udvikling hen over sæsonen. Den udvikling vil jeg fortsat gerne være en del af.” Han uddyber: ”Efter en hård optakt, hvor flere profiler valgte at forlade klubben, stod det klart, at den resterende del af truppen skulle tage mere ansvar end tidligere. Jeg er meget imponeret over den måde hver eneste spiller har håndteret situationen på – samtlige spillere byder ind, tager ansvar og arbejder hårdt, hvilket har resulteret i nogle rigtig gode kampe her i foråret. Ambitionen for den kommende sæson er, at vi individuelt og som hold skal bygge flere lag på, både teknisk og taktisk, så vi stille og roligt kan nærme os kampen om semifinalerne.”

Anfører for ligadamer, Christina Schmidt Larsen er også glad for aftalen: ”Det betyder utroligt meget for holdet, at der er landet en ny aftale. Det er et godt indspark til slutspillet at vide, at det er på plads. Det giver os alle ro i maven. Jeppe valgte jo at stoppe inden jul, og man må sige at Carsten har udfyldt trænerrollen til UG. Jeg ville mene, at han har alle de kvaliteter som vi vægter som hold. Vi er stadig i en proces hvor vi skal bygge på som hold, og det kan Carsten. Han er taktisk og nytænkende. Udover det er han enormt god til mandskabs pleje. Og ser hver enkel spiller. Også os som er lidt ældre. På et år har jeg fået mere feedback end jeg har fået hele min karriere. Og det siger meget. Han passer perfekt til vores hold. Jeg glæder mig helt vildt til at se hvad næste sæson bringer. Forhåbentlig bliver den lidt mere normal end denne. Vi er stadig i en proces, hvor vi skal bygge holdet op igen, men vi er efterhånden ved at finde fodfæste. Alle de unge spillere har virkelig fået plads til at udvikle sig, og jeg er sikker på de kan udvikle sig endnu mere næste sæson”.