Christensen: – Jeg er modnet som person og floorballspiller

Mikkel Christensen fra Benløse FC i DM Finalen 2019 mod Frederikshavn Blackhawks. Foto: Thomas Krogh Photography

Mikkel Christensen er tilbage i Benløse, det blev en kendsgerning fredag formiddag, da de forsvarende danske mestre kunne offentliggjorde den danske landsholdsspillers comeback til Select Floorball Ligaen.

Det er naturligt nok også en glad forventningsfuld Mikkel Christensens, er snakkede med Floorballportalen.dk fredag formiddag:

LÆS MERE: Landsholdsspiller vender tilbage til Benløse!

– Jeg ser meget frem til at være tilbage i Benløse. Jeg var lige med her i onsdags og træne med dem igen. Det synes jeg gik rigtigt godt. Så jeg ser egentlig bare frem til at komme igang.

Landsholdsspilleren håber på at være i kamp næste lørdag når Benløse på udebane mod Rødovre FC:

– Måske kan jeg nå at være med til kampen på lørdag, hvis jeg får lov. Tror det har været meget godt at være væk i 1,5 års tid og kunne modnes både som person og floorballspiller og det glæder jeg mig til at bringe ind i Benløse holdet.