Christensen: – Vi scorer ikke nok mål

Mikkel Christensen fra Benløse FC med bolden i en kamp mod Copenhagen FC i SFL 18/19. Foto: Thomas Krogh Photography

Mikkel Christensen fik i midten af sidste uge debut for Benløse FC i Select Herre Floorball Ligaen, efter hans tilbagevenden fra den svenske storklub FC Helsingborg i SSL.

Det var dog i følge ham selv, en rusten Mikkel Christensen der var på banen to gange i sidste uge:

– Jeg synes det er gået okay de to første kampe, både spillemæssigt og pointmæssigt. Kan godt mærke jeg mangler lidt kamperfaring efter jeg næsten ikke har spillet siden min skade.

LÆS MERE: Herreligaen: Benløse FC – Copenhagen FC i tal

Benløse vandt i midtugen over Rødovre FC og søndag blev det til en smal sejr over Copenhagen FC, der blev besejret med 6-5. Benløse førte ellers med tre mål undervejs, men lukkede gæsterne ind i slutningen af kampen:

– Jeg tror grunden til at vi lukker dem ind i kampen, er at vi ikke lukker den stensikkert tidligere i kampen ved at score flere mål. Vi producerer masser af chancer, men er ekstremt uskarpe. Da Copenhagen stod med et højt forsvarsspil, synes jeg vi havde lidt svært ved at komme igennem det til tider af et hårdt arbejdende Copenhagen hold.

LÆS MERE: Herreligaen: Ugens hold

Benløse scorede seks mål både mod Rødovre og Copenhagen og det mener landsholdsspilleren er alt for lidt, med den styrke Benløseholdet besidder i øjeblikket:

– At score bare 6 mål mod de to bund hold er også alt for lidt og derfor at kampene har set lige ud.