Christina Schmidt Larsen: – Det holdt hårdt

Hvidovres anfører Christina Larsen med bolden i mod Rungsted. Foto: Hvidovre Attack FC

Det blev til en smal sejr for Hvidovre Attack FC i Select Kvinde Floorball Ligaen, da de besejrede Jægerspris UFC på udebane med 2-1. Anfører for Hvidovre Attack FC, Christina Schmidt Larsen, mener ikke hendes hold ramte niveauet i kampen, men har samtidig meget ros til modstanderne:

– Synes ikke kampen i dag viser det niveau vi har. Men en sejr er en sejr. Og stor ros til Jægerspris UFC i dag. Vi har stadig en masse ting vi skal arbejde på. Men har efterhånden fundet fodfæste i kæderne.

Fokus siden genstarten af Danmarksturneringen har for Hvidovres vedkommende, at prøve lidt forskellige ting i kæderne samt, at holde humøret oppe i en svær tid – Christina (Schmidt Larsen red.) uddyber her:

– Tror bare vi har haft fokus på at komme godt i gang. Holdt humøret højt og fokuseret på den opgave der lå foran os. Vi prøver lidt forskelligt i kæderne, og kommer frem til nogle gode løsninger. Vi har haft fokus på at alle kan spille med alle, så vi har flere løsninger i kampene.

Hvidovre Attack FC rykkede med sejren op på 2. pladsen i rækken á point med Rødovre FC. Hvidovres næste opgave er på lørdag, hvor rækkens suveræne tophold, Copenhagen FC, kommer på besøg.