Christina Schmidt Larsen: – Jeg føler bestemt vi er klar på opgaven

Hvidovres anfører Christina Larsen med bolden i mod Rungsted. Foto: Hvidovre Attack FC

Hvidovre Attack FC sluttede sæsonen flot af med tre sejre i de sidste fire kampe og endte på en klar 3. plads i grundspillet. Den fine form kan Hvidovre tage med ind i slutspillet, som byder på et opgør mod AaB Floorball i kvartfinalerne. Anfører for Hvidovre, Christina Schmidt Larsen, ser her frem mod en spændende dyst mod nordjyderne:

LÆS MERE: Kvartfinaleoptakt: Aab Floorball – Hvidovre Attack FC

– Jeg ser rigtig meget frem til at møde AaB, og ser frem til slutspillet generelt. Jeg ved at det er et hold hvor mange af spillerne har spillet sammen længe, og det er bestemt en fordel for dem. Udover det plejer de, at være rigtig skarpe og hurtige i deres spilvendinger. Vi skal helt klart passe på med at miste bolden på midten af banen.

Christina Schmidt Larsen anerkender at AaB, på papiret, har lidt flere profiler end Hvidovre, men fortæller samtidig at hun føler, at hendes hold har flyttet sig meget siden sidste sæson:

LÆS MERE: Head-2-Head: Aab Floorball – Hvidovre Attack FC

– AaB har på papiret lidt flere “kendte” navne end vi har. Men jeg synes bestemt at vi som hold har rejst os ovenpå en hård start på sæsonen. Mange af vores point blev sidste år lavet af de samme 3-4 spillere. Hvorimod det i denne sæson er hele holdet der laver point.

Det har længe været kendt, at Hvidovre ville kvalificere sig til slutspillet. Det har givet københavnerne mulighed for, at forberede sig i træningerne, hvilket Christina Schmidt Larsen her fortæller lidt mere om:

LÆS MERE: Michell Knøsen: – Vi står godt rustet

– Vi har længe haft fokus på slutspillet til træning, og jeg føler bestemt vi er klar på opgaven. Vi har nogle unge sultne spillere, krydret med lidt gammel rutine, som alle er klar på at vise sit værd.