Christina Schmidt Larsen: – Vi skal blive skarpere foran mål

Hvidovres anfører Christina Larsen med bolden i mod Rungsted. Foto: Hvidovre Attack FC

Hvidovre Attack FC tog, søndag eftermiddag, imod Hafnia FC i et vigtigt opgør i Select Kvinde Floorball Ligaen. Efter en tæt og spændende kamp tog Hvidovre de tre point med en sejr på 2-0 – Begge mål blev scoret i 3. periode. Anfører for Hvidovre, Christina Schmidt Larsen, fortæller her lidt om kampen samt om hvilke udfordringer de havde:

LÆS MERE: Hvidovre slog Hafnia i tæt match

– Vi vidste godt, at det ville blive en svær kamp og der er ingen nemme kampe denne sæson. Vi rammer ikke rigtig dagen. Vi laver mange fejl pasninger og bolden hopper og danser i vores blad.

Vi har haft svært ved, at score på det sidste, og sådan var det også i dag (Søndag red.). Vi har bolden meget og kommer frem til chancer, men formår ikke at få den i mål. Vi var meget fokuseret på at få lukket ned for deres omstillings spil, og have god tålmodighed. Synes dog det bliver bedre som kampen går frem.

LÆS MERE: Dameligaen: Søndagens kampe i tal

Christina Schmidt Larsen uddeler samtidig store roser til de to målmænd for Hvidovre, som begge står en glimrende kamp og i flere tilfælde holder Hvidovre inde i kampen.

Hvidovre Attack skal i aktion igen d. 13/12, hvor rækkens suveræne tophold, Copenhagen FC, kigger forbi.