Copenhagen FC forlænger med svensk træner

Foto: Thomas Krogh Photography

Copenhagen Floorball Club har forlænget kontrakten med svenske Mattias Hacke Johansson, så den udløber efter sæsonen 21/22.

Hacke Johansson har været i Copenhagen FC siden 2018, hvor han overtog fra en anden svensk coach, Tony Taijala. Det var egentlig ikke meningen af Mattias Hacke Johansson skulle være fortsat.

I løbet af efteråret, begyndte Johansson at få følelsen af at der var mere at hente i det meget unge Copenhagen-hold. Det udtalte den rutinerede svenske coach til Floorballportalen i november måned:

– Jeg har et godt styk tid følt at det her var min sidste sæson som træner, men efter de to seneste kampe og tiden(træningerne) i mellem kampene så er jeg ikke sikker længere. Det er en dejlig bande af drenge vi har i Copenhagen, der har masser af mod og en evne at rejse sig gang på gang, det er noget stort på vej og når de her drenge får lov at vokse også mentalt så kommer de at kunne lave store ting og jeg er ikke så sikker på at jeg vil gå glip af det.

Hos Copenhagen FC er der stor tilfredshed med at det er lykkedes at få enderne til at mødes og man kunne beholde Mattias Hacke Johansson udtaler formand for Copenhagen FC, Carsten Eis:

– Vi har været meget glade for samarbejdet med Hacke og ønskede, at han kunne fortsætte sit arbejde med vores meget unge ligahold. Så det er med stor glæde, at vi har forlænget med Hacke for det næste år. At vi kunne få enderne til at mødes, betyder stabilitet for spillerne, så de ikke skal til at omstille sig til en ny træner og der derved fortsat er kontinuitet på holdet. Samtidig skaber forlængelsen også en rød tråd mellem ligaholdet, U18 og U23 holdet i 1. division, som vi har ønsket at styrke.