Copenhagen FC indgår samarbejde med finsk storklub

Foto: TPS

Store nyheder fra Copenhagen FC. Klubben meddeler på deres Facebookside at de har indgået et klubsamarbejde med den finske storklub TPS.

Turun Palloseura som TPS er en forkortelse af, har 970 medlemmer og er en kæmpe klub også i finsk målestok. Aftalen med de finske giganter indbærer samarbejde på flere niveauer i klubmæssige sammenhæng.

Håbet er at Copenhagen FC kan lære en hel del fra finnerne og dermed videreudvikle på Danmarks største klub målt på medlemstal. Formand for sportsudvalget i Valby-klubben Sidse Stausholm udtaler følgende:

– Vi er i Copenhagen Floorball Club meget glade for at indgå i samarbejdet med TPS. Det er en stor og veldrevet klub og vi ser frem til at kunne lære af og blive inspireret af trænere, ledere og klubbens professionalisme bl.a. omkring spillerudvikling, talentarbejde og træningsplaner. I Copenhagen FC vil meget gerne være med til at skubbe på udviklingen af floorball i Danmark og tror at dette samarbejde vil være et godt skridt på vejen.

Og så den finske klubs head of development and coaching, Perttu Kytöhonka ser frem til samarbejdet:

– TPS is glad to start this co-operation with one of the leading Danish floorball clubs. We have been fortunate to be able to build our club professionally for quite a long time already and we think it is part of our job to try to help other clubs to improve also – what is good for floorball anywhere, is good for us all. Also, I believe that there is lots of things we can learn from CFC too