Copenhagen vandt livligt bundopgør

Jonathan Carlsen fra Copenhagen FC med bolden i mod Hvidovre Attack FC I SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Rungsted/Hørsholm FK – Copenhagen FC 5-10 (1-4,2-4,2-2)

Bundopgøret mellem Rungsted og Copenhagen startede livligt med flere halve chancer til begge hold. Første store chance i opgøret faldt til værterne efter godt fire minutter, men en god redning fra Rasmus Engelhardt forhindrede en tidlig scoring. Hjemmeholdet fik kort efter kampens første overtal, hvilket dog ikke førte til noget.

Efter det tidlige overtal fastholdte hjemmeholdet det momentum de havde fået og havde i minutterne efter et par gode muligheder til, at tage føringen. Forløsningen kom efter godt 9 minutter, da Jakub Lyskawa tog chancen udefra og bragte værterne foran med 1-0 – Gæsterne udlignede dog kort efter til 1-1 ved Jonathan Carlsen.

Det blev også 2-1 til gæsterne efter 11 minutter, da Jonathan Carlsen slap alene igennem og bragte gæsterne foran med sit andet mål i opgøret. De stribede københavnere fortsatte med, at køre på og scorede siden hen også til både 3-1 og 4-1 – De to mål blev signeret af henholdsvis Kalle Tamminen og Kasper Abildgaard.

Copenhagen fik deres første overtal i kampen godt fem minutter før pausen – Trods flere gode muligheder i overtallet til gæsterne, så lykkes det Rungsted, at klare frisag. Der skete ikke yderligere i perioden, hvorfor Copenhagen kunne gå til pause med en føring på 4-1.

Copenhagen fortsatte med, at sidde på begivenhederne i 2. periode og scorede efter blot to minutter til 5-1 ved Jonathan Carlsen, som dermed fuldendte sit hattrick. Mareridtsstarten på perioden fortsatte for Rungsted et minut senere, da Kalle Tamminen satte gæsternes 6. mål på tavlen.

Gæsterne fortsatte efter de to tidlige mål i perioden med, at skabe chancer og kunne med lidt mere skarphed sagtens have sat flere mål på tavlen. Rungsted fik dog en lille livlinje efter godt 9 minutter, da gæsterne blev ramt af deres anden udvisning i kampen – Det blev også til en reducering, da Kristers Kuznecovs sendte bolden i mål til 2-6 i det sekund gæsterne blev fuldtallige.

Reduceringen rystede dog ikke gæsterne der kort efter scorede til 7-2 ved Kasper Abildgaard – Målet blev sat ind i overtal. Kampen udviklede sig herefter til noget der mindede om hawaii-hockey med chancer i begge ender og meget lidt etableret spil – Det lykkes i denne fase Copenhagen, at score til 8-2 med godt 4 minutter tilbage af perioden.

Det lykkes Rungsted, at reducerer til 3-8 kort før pausen. Trods målet imod, så var Copenhagen fortsat i noget der mindede om total kontrol af kampen. Det var derfor svært, at se hvordan hjemmeholdet skulle æde sig tilbage i opgøret.

Hjemmeholdet fik den bedst tænkelige start på 3. periode, da de reducerede til 4-8 efter blot et enkelt minut af 3. periode. Gæsterne tog dog hurtigt fat i styrepinden igen og trykkede i lange perioder værterne langt tilbage på banen – Københavnerne fik endda muligheden for, at lukke kampen helt, da Rungsted blev ramt af en 5-minutters udvisning.

Copenhagen udnyttede, trods langsomt spil i perioder, overtallet til at score til stillingen 9-4 efter godt 8 minutter. Hjemmeholdet kæmpede forbilledligt med en mand mindre på banen, men kunne til sidst ikke stå imod det længevarende pres fra gæsternes side.

Gæsterne fortsatte med, at vise stor effektivitet i overtal, da de med 7 minutter tilbage af kampen scorede til 10-4 i netop overtal. Rungsted viste igen stærk moral og pressede i de efterfølgende minutter Copenhagen langt tilbage på banen og kunne med lidt held godt have puttet en enkelt pind i kassen.

Kort før tid lykkes det værterne, at reducerer til 5-10, hvilket også blev kampens resultat. Fortjent sejr til Copenhagen, som nu kan bogføre den første sejr i sæsonen til kontoen. Værterne viste til tider fint spil, men mødte et bedre hold på dagen.