Corona-nedlukning får klub til at tænke ud af boksen

Foto: YouTube

Corona-nedlukningen sidder efterhånden i os alle på den ene eller anden måde. Der triller ingen floorballbolde rundt om i hallerne, de står nemlig tomme og venter på at de mere end 10.000 floorballspillere igen kan få adgang til hallerne.

Rungsted-Hørsholm Floorball Klub har taget skeen i den anden hånd for at sikre at holde deres medlemmer til ilden, og dermed øge chancen for at fastholde så mange spillere i sporten, i mens nedlukningen står på.

Klubben i Nordsjælland har lavet en række challenges, med floorballrelevante øvelser, som klubbens medlemmer kan tage og sende deres pointscore ind til deres træner og være med i lodtrækningen om præmier.

Projektet har kørt i snart en uge og klubben melder om 60 deltagere indtil nu, og dermed er det gået over forventning melder Rungsted-Hørsholm FKs formand Stephan Grey:

– Formålet er primært en fastholdelse af vores medlemmer og vise det er muligt at træne hjemmefra. Vi har produceret 12 videoer med forskellige øvelser – som findes på vores YouTube kanal og som vi poster på vores Facebookside. Vi er oprigtig overrasket over at over 60 medlemmer er med dagligt i vores challenges.

En af challenges kan ses her, hvor du også finder de øvrige øvelser: