Dårlig start kostede muligheden for sejr

Kasper Kajgaard i kamp for Danmark mod Norge i en træningskamp 2021. Foto: Kent Henriksen, Innebandyavisen

En skrækkelig dansk første periode ødelagde muligheden for de danske floorballherrer kunne spille med om sejren i weekendens anden kamp mod Norge.

Oven på den gode indsats igår, var spændende om de danske herrer kunne levere endnu en stærk indsats mod Norge, der må anses for at være en smule stærkere mål på bredde og top i truppen.

Desværre blev forudsætningerne for sejr gjort meget svære i løbet af kampens første periode. Hele 5-1 endte de første tyve minutter i norsk favør. Kasper Kajgaard var den enlige danske målscorer.

LÆS MERE: Dansk nedtur med 24 sekunder igen

Men hvor første periode ikke var god, set med danske øjne så blev det noget mere opløftende de sidste 40 minutter af kampen.

I anden periode var det med Mikkel Skov og Mathias Mortensen som målscorer. Det var i øvrigt Mathias Mortensens første landskamps mål. Norge scorede dog også to gange i anden periode, så stillingen var 7-3 til hjemmeholdet efter anden.

I tredje periode fik Danmark arbejdet sig tættere på nordmændene. Kasper Kajgaard slog igen til i powerplay og scorede sit andet mål til 7-4. Desværre var det næste mål i kampen norsk og dermed 8-4, inden Danmark kunne levere en stærk slutspurt.

LÆS MERE: Mikael Karlberg: – Kampene er meget vigtige for os

To gange fik Danmark reducerede i kampens slutminutter ved Jannik Dalkvist og Mikkel Christensen, det sidste mål faldt i tiden 59:58 og dermed kom Danmark aldrig rigtig tæt på at kunne gå efter sejren.

Dermed slutter weekenden med to nederlag til herrerne, mod Norge, der også var favoritter inden weekenden.