Dameliga optakt: Copenhagen FC

Foto: Jesper Witt Sørensen

Dette var sidste sæsons absolutte stærkeste hold i øst, og de er i den grad blevet forstærket. Holdet består nu af mange aktive, og nyligt stoppede landsholdsspillere, hvor af den ene er polsk anfører.
Holdet var ubesejret i grundspillet i øst, sidste sæson, og endte på en suveræn 1. plads med en målscorer på astronomiske 184-11 for 13 kampe.

Klub: Copenhagen FC

Træner:
Jesper Schow
Ass. Jonas Kaarsgaard.

Antal træninger om ugen:
2

Tilgang:
Nanna Møller Sørensen (ÅFK)
Eva Knudsen (Hvidovre)
Victoria Wohlert (Hvidovre)
Marinella Kristensen (Jægerspris)
Agata Plechan (Hvidovre)
Jasmin Damm (Hvidovre)

Afgang:
Maja Staal (Herlev)
Pirjo Pelto (Hafnia)
Mija Rasmussen (Greve)

Placering i sidste sæsons grundspil:

1.plads

Topscoreliste(top3) i sidste sæson:

  1. Matilde Lundberg Christensen – 48 mål + 20 assister – 68 points
  2. Emma Vistisen – 11 mål + 35 assister – 46 points
  3. Line Lauridsen – 15 mål + 18 assister – 33 points

I har fået tilgang af en del profiler i denne sæson, er der kamp om pladserne ?

Der er absolut kamp om pladserne. Træningerne er tempofyldte og mange spillere har startet sæsonen i langt bedre form en tidligere. Vi bygger et fundament som både skulle sikre medaljer på kort sigt, men samtidigt et hold for fremtiden.

Det er ingen hemmelighed, at der er langt mellem top 3 og resten af holdene i rækken. Hvad gør I for at holde dampen oppe, set over hele sæsonen ?

Vi har arrangeret lidt kontakter med svenske 1 divisions hold for at sikre en ande type af kampe. Vi har, med al respekt for holdene i DK, brug for at blive presset så vi ikke “luller” os i søvn. Vi håber at kunne lægge disse kampe løbende. Derudover har vi lagt 3 løbetest ind undervejs i sæsonen og slutteligt, så har vi så mange dygtige spillere, at niveauet på de 2 ugentlige træninger vil sætte en god grobund for hvor vi skal være når alting spidser til.