Dameliga optakt: Herlev FC

Foto: Piet Kobusch Simonsen

Herlevs damehold, har en lang tradition for at spille med i dameligaen, men har måttet sadle om, og rykke ned i 2. div. Holdet er nu tilbage i den højeste række efter et par sæsoners fravær. Holdet består af mange bund rutinerede spillere, hvoraf mange har haft en lang pause, men mon ikke de hurtigt finder hinanden på banen igen.

Klub: Herlev Floorball Club

Træner:
Carina Nyholt
Henriette Nielsen

Antal træninger om ugen:
1-2

Tilgang:
Mette Milling (FFK)
Mette Bidstrup (Pause)
Maja Staal (Copenhagen)
Lisberth Riis (Pause)
Karen Bagger (Pause)
Elisabeth Gade (Pause)
Vibeke Lappok (Pause)
Mia Bidstrup (Pause)
Rikke Hindborg (FFK)
Betina Mølgaard (Pause)
Maria Roslund (Pause)
Carina Nyholt (Pause)

Afgang:

I er det nye hold i “klassen”, hvor tror I i står, i forhold til de resterende hold ?
Det bliver spændende at se hvor vi står, det ved vi ikke før vi kommer rigtigt i gang. Jeg vil skyde på vi godt kan lege med i flere af kampene. Vi er en trup med et mix af gamle rutinerede spiller og nogle som kommer fra dame 2. Derudover har vi også en af de mest talentfulde keeper i Danmark, efter min mening, det gør at vi har det ekstra der skal til for at lege med.

Hvad har gjort at I valgte at rykke op ?
Det har vi gjort fordi at der var flere spillere på dame 2 som gerne ville prøve lidt mere floorball mæssigt og udvikle sig mere. Derudover var der flere tilkendegivelser omkring at prøve holdet og se om det var noget. Dette var blandt andet fra flere af de tidligere Herlev spillere og nogen udefra, som gjorde at vi sagde nu gør vi det. Et andet aspekt i det er at klubben gerne vil give de unge pigespillere som er i klubben noget at se frem til med tiden.