Dameliga optakt: Rødovre FC

Foto: Rødovre FC

Rødovre FC formåede i sidste sæson, at ende på en meget flot 2. plads i grundspilet øst. Det er efterhånden ved at være en stor trup, med mange dygtige spillere, og er helt klart et af de tre suveræne tophold i øst-rækken.

Klub: Rødovre FC

Trænere:
Chef træner: Niels Pedersen
Assisterende træner: Simone Jørgens og Laura Thomsen.

Antal træninger om ugen:
2

Tilgang:
Simone Jørgensen (Hvidovre Attack)
Anneca Malta (Fodbold)

Afgang:
Tine Vinther (Herlev FC)

Placering i sidste sæsons grundspil:

2.plads

Topscorerliste(top3) i sidste sæson:

  1. Helena Brejnholt – 17 mål + 3 assister – 20 points
  2. Anja Mortensen – 14 mål + 6 assister – 20 points
  3. Julie Andersen – 9 mål + 7 assister – 16 points

I har formået at holde på næsten samtlige af jeres spillere, samt tilføjet en enkel profil. Hvordan ser I at jeres hold ser ud, i forhold til top 3 ?

Vores chancer ser gode ud i kampen om 2-3 pladsen, dog kommer holdene bagfra, så bliver spændende at se hvad der sker denne sæson. Copenhagen er en liga for sig selv, og ligner et hold der skal gøre rent bord denne sæson (Pokal- og DM-guld).

I har også fået en del motionister til holdet. Hvordan kommer det til at fungere til træning og kamp ?

Vi er i snak med nogle fra motions holdet, dog glippede det at starte et dame to hold op denne sæson. Det betyder selvfølgelig, at det er noget der skal arbejdes på. I forhold til træning vil motionisterne blive tilbudt at træne med hver mandag fra sep, på lige fod med dame liga spillerne. I forhold til kamp er vores mål at spille på 3 kæder de fleste kampe. Udover det vil vi prøve at finde hold, som vil spille træningskampe, så alle spillerne i Rødovre får så meget spilletid som muligt. Så vi kan fortsætte alles udvikling.