Dameliga optakt: Vallensbæk Floorball

Vallensbæk - Rungsted-Hørsholm 2017. Foto: Piet Kobusch Simonsen

Vallensbæk er nok er det hold med færrest spillere i Øst. Man skal dog aldrig kimse af den smalle trup, for hvis der er nogle, som kæmper alt hvad de kan, og med meget få pauser, så er det dem. Sidste sæson endte de på en flot 8. plads, i grundspillet øst, hvilket var lige i midten af rækken.

Klub: Vallensbæk Floorball

Trænere:
Malene Randskov

Antal træninger om ugen:
1

Tilgang: Ingen

Afgang: En spiller.

Placering i sidste sæsons grundspil:

8.plads

Topscorerliste(top3) fra sidste sæson:

  1. Mia Tiedemann – 12 mål + 4 assister – 16 points
  2. Helle Piil – 6 mål + 3 assister – 9 points
  3. Merete Randskov – 1 mål + 5 assister – 6 points

Trods den smalle trup I stiller med, så skal man ikke undervurdere jer. Er det det samme vi kommer til at se i den kommende sæson ?

Svaret er ja til dit spørgsmål. Vi kommer til at kæmpe med spillere vi nu er og håber på der ikke kommer skader i løbet af sæsonen for så bliver vi presset. Nye som rutinerede spiller er velkomne også selv om de ikke kan garantere at komme til alle træninger.

Nu I ikke er så mange, så skal der ikke meget til før at det kan blive svært at stille hold. Hvad er det der holder jer kørende ?

Det er et godt spørgsmål men lysten til at spille floorball er intakt og så er de fleste nået en alder hvor de tænker at hvis de ikke spiller i Vallensbæk så spiller nok slet ikke. Og selvfølgelig sammenholdet og den fulde spilletid.